Etiket Sonuçları: FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU

Nis

Okulumuz öncelikle hem Fen ve Sosyal Bilimler Proje Lisesi olarak hem de Proje Ortaokulu bağlamında son yıllarda önemli bir çıkış yakalamıştır. Kurumumuzun önemli bir parçası olan Stratejik planımız, güçlü yönlerimizi öne çıkaran ve geliştiren, yeni ilişki ağları oluşturan, nitelikli eğitim ve araştırma programlarımızı disiplinler arası anlamda bir araya getiren bir çerçevedir. Okulumuzun akademik, sosyal, kültürel vb. alandaki başarıları üzerine inşa edilmiş olan bu plan, sorumluluklarımızı yerine getirmede kaynaklarımızın daha etkili kullanılmasına imkân sağlamaktadır. Vizyonumuz yönünde daha yoğun işbirlikleri oluşturmayı ve paydaşlarımızdan daha çok destek sağlamayı hedefleyen bu plan, okulumuzu daha ileriye götürmek için verdiğimiz ve vereceğimiz çabaların yol haritası olacaktır.

Çok hızlı gelişen, değişen teknolojilerle bilginin değişim süreci de hızla değişmiş ve başarı için sistemli ve planlı bir çalışmayı kaçınılmaz kılmıştır. Sürekli değişen ve gelişen ortamlarda çağın gerekleri ile uyumlu bir eğitim öğretim anlayışını sistematik bir şekilde devam ettirebilmemiz, belirlediğimiz stratejileri en etkin şekilde uygulayabilmemiz ile mümkün olacaktır. Başarılı olmak da iyi bir planlama ve bu planın etkin bir şekilde uygulanmasına bağlıdır.

Okulumuz misyon, vizyon ve stratejik planı ile daha iyi bir eğitim seviyesine ulaşması düşüncesiyle sürekli yenilenmeyi ve kalite kültürünü kendisine ilke edinmeyi amaçlamaktadır. Kalite kültürü oluşturmak için eğitim ve öğretim başta olmak üzere insan kaynakları ve kurumsallaşma, sosyal faaliyetler, alt yapı, toplumla ilişkiler ve kurumlar arası ilişkileri kapsayan 2024-2028 stratejik planı hazırlanmıştır. 2024-2028 Stratejik Planı'nda 3 amaç, bu amaçlar altında beş yıllık 11 hedef bu hedeflerin ölçülmesine ilişkin 49 performans göstergesi ve hedefleri gerçekleştirmeye yönelik somut adımların yer aldığı 62 strateji yer almıştır. Ayrıca, hedeflerin beş yıllık perspektifte yaklaşık maliyetlerinden yola çıkılarak tahmini kaynak ihtiyaçları hesaplanmıştır. Planda yer alan amaç ve hedeflerin gerçekleşme durumlarının takip edilebilmesi için bakanlığımız tarafından oluşturulan "Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Modeli" kullanılacaktır.

Şehit Sebahattin Koçak Kız AİHL ailesi olarak en büyük amacımız yalnızca liseye gençler yetiştirmek değil, girdikleri her türlü ortamda çevresindekilere de ışık tutan, hayata hazır, hayatı aydınlatan, bizleri hem akademik hem de manevi olarak daha da ileriye götürecek gençler yetiştirmektir.

Nis

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Siyer-i Nebi ve İslam Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç Dr. Vesile ŞEMŞEK "PEYGAMBER EFENDİMİZ Hz. MUHAMMED S.A.V’NİN EVRENSEL MESAJI" konulu söyleşi gerçekleştirecektir. 6 Ekim 2023 Cuma günü saat 11.30’da Okulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilecek söyleşiye tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz davetlidir.

2023/1 DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2023- 2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem (2023/1 Dönemi) ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül - 02 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıt kılavuzları doğrultusunda yapılacaktır. Kontenjanımız 15 öğrenciyle sınırlıdır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 8.-11. ve 12. sınıf  Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başlamış olup kurs programı aşağıda sunulmuştur.

31 Ağustos 2023 5. Sınıf İkinci Ek Yerleştirme  Sonuçları

Ağu

5. ve 9. PROJE SINIFLARINA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ, OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ.

Ağu

Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Lisesi Ana sınıfı Kayıtları

Proje Okulumuzu tanıtmaya devam ediyoruz.

Okulumuz LGS tercihi ile öğrenci alan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuludur.

Fen Ve Sosyal Bilimler Sınavla Alan Tercih Kodumuz :49962

2022 Tavan Puanımız  % 1'lik Dilimle 466 puan oldu.

Gölbaşı 1.si Ankara Proje İmam Hatip Lisesileri arasında Tevfik İleri'den sonra 2.oldu Elhamdülillah.

Yükselişini sürüyor

Ock

Kıymetli İdareci arkadaşlarım,meslektaşlarım Velilerimiz ve değerli öğrencilerimiz, öncelikle başta idareci arkadaşlarımız öğretmenlerimizin gayretini Velilerimizi ve tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum

Mrt

23 Mart Çarşamba ve 24 Mart Perşembe günü okulumuz öğrencileri 17. Ankara Kitap Fuarı'na gittiler. Kitapları inceleyip istedikleri kitapları aldılar.

Şbt

Okulumuz Meslek Dersleri zümresi Koordinatörlüğünde öğrencilerimizle hazırlanan Mirac Sokağı güzel bir görünüme kazandi. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Erasmus Projesine başvuru yaptık hayirli olsun.

Şbt

Kıymetli Daire Başkanı Mehmet Baki ÖZTÜRK hocamiz "İnsan insanın Gölgesinde Yetişir"Söyleyişisini öğretmenlerimiz için 4 Mart da Okul Konferans salonunda gerçekleştirecektir.