ANA SINIFI KAYITLARI

Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Lisesi Ana sınıfı Kayıtları

1. Okulumuz anasınıfı kayıtları 31 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak 30 Ağustos 2023 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.
  2. Kayıt için başvurular okulda gerçekleşecek olup Aday Kayıt Formu doldurulacaktır.  Kayıt işlemleri sırasında veliden herhangi bir belge talep edilmeyecektir.
  3.  Okulumuz ana sınıfına 72 öğrenci alınacaktır.
  4. MEB Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin, 11. Maddesinin f Fıkrası gereği; kayıtlarda bir sonraki eğitim ve öğretim yılında zorunlu eğitime başlayacak çocuklar ile okulun bulunduğu kayıt alanındaki çocuklara kontenjan dâhilinde öncelik tanınacaktır.
Yayın: 01.08.2023 - Güncelleme: 01.08.2023 15:56 - Görüntülenme: 287