Şbt

Okul Müdürümüz Sn Ersin DOĞRUYOL, Ortaokul öğrencilerimizle istişare tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizin önerilerinin fikirlerinin dinlendiği toplantının hayirlara vesile olmasını diliyoruz.

Şbt

Eğitim Bir Sen den Okul Müdürümüz Sn Ersin DOĞRUYOL'a Hayırlı Olsun Ziyareti gerçekleştrildi.Eğtim Bir Sen Ankara 1Nolu Başkanı Sn Yüksel HAŞLAK,Başkan Vekili Sn Nevzat ÖYLEK ve Başkan Yardımcısı Sn Rıza ÜNVER katıldılar.Eğitim Öğretim üzerine de isrtişarelerde bulunuldu.Okul müdürümüz DOĞRUYOL: Ziyaret için gelen heyete teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürümüz Sn Ersin DOĞRUYOL'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

Ock

Okulumuz Meslek Dersleri Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz Ödüllendirildi.

Ock

Ara

MEB SGB Daire Başkanı , NLP Trainer,Aile Danışmanı,Eğitim Koçu ,Yazar Sayın Mehmet Baki ÖZTÜRK,Kariyer Günleri kapsamında okulumuz 12.,11 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik "Hayata Dair Farkındalık ve Motivasyon " adlı söyleşisiyle bizlerle oldu. "Herşey Bizimle Başlar" diyerek kendimizin farkına vardık,hedeflerimizi oluşturduk bundan sonra motivasyonumuzu bozmadan devam edeceğiz inşallah...

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYINIZ

Nis

Projemizin sosyal medya hesaplari tum öğrencilerimizin doğal ve kültürel mirasımız ile yapılan çalışmalardan faydalanmaları için paylasiyoruz.

Nis

Öğrencilerimizin Codeweek haftası kapsamında yaptığı çalışmalar ve aldıkları sertifikalar.