Okul Müdürümüz Sn Ersin DOĞRUYOL 17.01.2022 tarihi itibariyle görevine başladı.

21-01-202221-01-2022

Ersin DOĞRUYOL

1978 yılında Mersin Aydıncık´da dünyaya geldi. 1995 yılındaMersin/Gülnar Anadolu İmam Hatip Lisesi´nden mezun oldu. Tezli Yüksek Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi FDAB Din sosyolojisi Bilim Dalı´nda , Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 'Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi' alanında, Lisans eğitimlerini ise sırasıyla Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümlerinde tamamlamıştır.

Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ocak 2022 yılından itibaren Okulundaki Görevine devam etmektedir.

EĞİTİM

• Master: Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi FDBA Din Sosyolojisi Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans 2011
  • Master: Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 'Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi' ABD 2021
  • Lisans:Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2002