Okul Müdürümüz Sn Ersin DOĞRUYOL Karne Mesajı

Kıymetli İdareci arkadaşlarım,meslektaşlarım Velilerimiz ve eğerli öğrencilerimiz, öncelikle bu salgın döneminde başta öğretmenlerimizin gayretini Sizleri ve tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. .    Degerli velilerimiz bi süreçte karnelerini alan  çocuklarimızı karşilaştirmayalım yargılamayalım.   Bir çocuğu örselemek yerine onları cesaretlendirmek, bunun bir süreç olduğunu hissettirmek, koşulsuz şefkat ve saygı beslemek yeterlidir.   Bu karneler neticede hepimizin ortak karnesidir.   Sevgili öğrenciler, önümüzde  bir tatil dönemi var zamanınızı boşa geçirmeden bol bol eğlenin, dinlenin, boş zamanda değil her daim kitap okuyun, aktivitelere katılın,akrabalarınizı ziyaret ederek sıla-ı rahim yapın.   Sizleri seviyor, sizlere güveniyoruz.   Her zaman çocuğunun yanında olan, ona sevgisiyle, ilgisiyle destek olan değerli velilerimize ayrıca kıymetli meslektaşlarıma, göstermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

Yayın: 26.01.2022 - Güncelleme: 26.01.2022 15:25 - Görüntülenme: 154