Mrt

Okulumuzda TÜBİTAK Toplum Bilim Söyleşileri kapsamında Selçuk Ünv. Eczacılık Fak. Farmasötik Botanik Ana Blim Dalında Akademisyen Prof. Dr. Osman TUGAY'ı ağırladık. Hocamız Türkiye'nin Tıbbi ve Aromatik Bitkileri Biyoçeşitliliği konusunda yaptığı sunumla bizlere farkındalık kazandırdı. Verdiği bilgiler ve sıcak sohbeti için Prof. Dr. Osman Tugay Hocamıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz E-Güvenlik Komisyonu ve Web Yayın Komisyonunun bir araya gelerek aldığı kararlar doğrultusunda KABUL EDİLEBİLİR KULLANIM POLİTİKASI / ACCEPABLE USE POLİCY (AUP) oluşturulmuştur. Bu politika internet güvenliği için okul, öğretmen, veli ve öğrencilere düşen görevler konusunda bilgiler içermektedir. Okulumuzun politikasını okumak için tıklayınız.