HEDEF LGS-YKS 2024 İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDIK

Ankara LGS koordinatörleri bilgi ve tecrübe paylaşımıil değerlendirme toplantısına Okul Müdür Yardımcımız Hülya BALÇIN, Hedef LGS 2024 Koordinatörümüz Fatma ŞİMŞEK, Hedef YKS 2024 Koordinatörümüz Hayrünnisa ALKIŞ, Matematik Öğretmenimiz Meral KAYA YILMAZ katıldı. Hedef LGS 2024 Koordinatörümüz Fatma ŞİMŞEK toplantıda okulumuzda uygulanan denemelerle ilgili sunum yaparak projelerimizi anlattı. Yaptığımız çalışmalar ve projeler diğer okullar tarafından büyük bir ilgiyle dinlenerek beğeni topladı.

ANKARA HEDEF LGS 2024 PROJE KOORDİNATÖRLERİ BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI İL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

TOPLANTI YERİ: Mamak Anadolu İmam Hatip Lisesi

TOPLANTI TARİHİ: 06.01.2024

TOPLANTI SAATİ: LGS Grubu: 09.00 YKS Grubu: 14.00

Alınan Kararlar

1. Projenin dönemlik değerlendirilmesi yapıldı.
  2. İl Koordinatörleri, Ahmet Kulaksız ve Merve Altın tarafından projenin yapılacak rehberlik faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Okul koordinatörleri ile iletişimi daha kolay sağlamak ve koordinasyonu artırmak için whatsapp grubu kurulması kararlaştırıldı.
  3. İmam Hatip Ortaokullarında ve İmam Hatip Liselerinde, proje kapsamında; kamp programları, destekleme yetiştirme kursları, deneme sınavları ve görünürlük çalışmaları konusunda yapılan faaliyetler incelendi. Bu alanlarda yapılacak özgün etkinlik ve çalışmaların yaygınlaşmasına karar verildi.
  4. Görünürlük faaliyetlerinin artırılmasına karar verildi.
  5. İmam Hatip Liselerinin program çeşitliliğinin tanıtılması kararlaştırıldı.
  6. Hedef YKS/LGS Projesi kapsamında, 2. Dönem bir toplantı daha yapılmasına karar verildi.

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 09:29 - Görüntülenme: 189