Ersin DOĞRUYOL - Okul Müdürü School Director İHL Meslek Dersleri- Theology Courses - Cursos De Teologa

1978 yılında Mersin´de doğdu. İlk ve Ortaöğremini Mersinde tamamladı. Mersin/Gülnar Anadolu İmam Hatip Lisesi´nden; 2002 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 2011 yılında Sakarya  Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde FDABD Din Sosyolojisi Bilim dalında yüksek lisans çalışmalarını "Din Toplum İlişkileri Bağlamında Diyanet İşleri Başkanlığındaki Sendikalar" çalışmasıyla tamamladı.  Ayrıca eğitim alanı dışında çalışmaları da bulunan DOĞRUYOL,  2021 yılında "Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisasını  bitirdi. 2019 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Lisans Bölümünü bitirdi. Süper Lig ve 1.Lig Hentbol Takımında Genel menejerliği görevlerini yürüttü. Halen Anakara /Gölbaşı Sivil Toplum Kuruluşunda İlçe Başkanı olarak çalışmalarına devam etmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığında da bir müddet görev yaptı. Eğitim alanında öğretmen olarak başladığı kariyeri, sırasıyla İlçe Zümre Başkanlıkları, Din Öğretimi İlçe Eğitim Koordinatörlüğü, Müdür yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı,Okul müdürlüğü,  görevleri ile devam etti. Ankara Gölbaşıda Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje eğitim kurumunda Müdürlük görevini halen yürütmektedir. Arapça ve İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

EĞİTİM

• Master: Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi "alanında Yüksek Lisansını tamamladı 2021
  • Master: Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi FDBA Din Sosyolojisi Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans 2011
  • Lisans:Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2002
  • Lisans:Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi 2019
  • Dil:Ankara Üniversitesi TÖMER İngilizce Eğitimi Dil Kursu
  • Dil:Uludağ Üniversitesi Arapça Hazırlık Eğitimi
  • AB Eğitim ve Gençlik Programları/COMENİUS Programı Eğitimi
  • TEZLER:
  • Master: Din-Toplum İlişkileri Bağlamında T.C Diyanet İşlewri Başkanlığında Faaliyet Gösteren Sendikalar(Din Sosyolojisi)
  • Master:Sivil Toplum Kuruluşu Olarak Sendikacılıkta Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri (Siyasal Bilgiler Fakültesi)
  • Lisans: Sosyal Bütünleşme Açısından Din Eğitiminin Rolü (Din Eğitimi)

Hazırladığı Makaleler:

Din Soylojisi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi alanıda 14 makale hazırlamıştır.

GÖREV YAPTIĞI KURUMLAR:

• Ankara/Gölbaşı Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi /Ortaokulu Müdürlüğü
  • Ankara/Gölbaşı Bezirhane Şehit Eyüp Ensar Ulaş İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü
  • Ankara/Gölbaşı Şehit Mustafa Tecimen İmam Hatip Okul Müdürülüğü
  • Ankara/Çankaya Ümitköy Aandolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcılığı
  • Ankara /Gölbaşı Gölbaşı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı
  • Ankara/Gölbaşı Erdem Bayezıt Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığı
  • Ankara/Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcılığı
  • Ankara/Gölbaşı Dr.Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
  • Ankara/Gölbaşı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri İlçe Koordinatörlüğü
  • Ankara/Gölbaşı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi İlçe Zümre Başkanlığı
  • Ankara /Gölbaşı Gökçehöyük İlk ve Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
  • Balıkesir/Bigadiç İlçe  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümre Başkanlığı
  • Balıkesir/Bigadiç İlçe  Öğretmenler Kurulu Başkanlığı
  • Balıkesir/Bigadiç 75.Yıl Eti Holding İlköğretim Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
  • Aydın   Eğrikavak İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmenliği
  • Mersin Aydıncık Çok Programlı Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
  • Mersin Aydıncık Fatih İlk ve Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği
  • Mersin Aydıncık Soğuksu Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği 2003
  • Mersin Aydıncık Duruhan İlkokulu Sınıf Öğretmenliği 2002
  • Eskişehir T.C Diyanet İşleri Başkanlığı İl Müftülüğü İmam Hatiplik Görevi
  • Çankırı T.C Diyanet İşleri Başkanlığı İl Müftülüğü İmam Hatiplik Görevi
  • Aydın T.C Diyanet İşleri Başkanlığı İl Müftülüğü İmam Hatiplik Görevi 2004

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI:

• Ankara Gölbaşı STK İlçe Başkanlığı
  • Ankara İl STK Delegeliği
  • Ankara STK İl  Formatör Eğitimci
  • Balıkesir/Bigadiç STK İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği
  • Ankara/Gölbaşı STK İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği
  • Ankara´da Çankaya,Polatlı,Gölbaşı,Haymana Şerflikoçhisarda Sivil Toplum Konularında Konferanslar vermiştir.

ASKERLİK:

• Kütahya Hava Erbaş  Eğitim Tugay komutanlığı
  • Kocaeli Körfez Hava Radar Nato Birliği Erbaş

Aldığı Ödüller:

• Valilik Trafından Aylıkla Ödüllendirme
  • Valilik Trafından 2 adet Üstün Başarı Belgesi
  • Kaymakamlık Tarfından 9 Başarı Belgesi bulunmaktadır.
  • Milli Eğtim Bakanı tarfından 5 adet Başarı Belgesi

ALDIĞI KURSLAR SEMİNERLER:

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu 50´a yakın Kurs,seminer vs çalışmalarına katılarak sertifikalarını almıştır.

SPOR

ANKARA/ÇANKAYA Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Profesyonel Süper Lig Genel Menejeri

ANKARA/ÇANKAYA Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Profesyonel 1.Lig Genel Menejeri