"KÜLTÜR KÖPRÜSÜ" ADLI E-TWİNNİNG PROJESİNİN LOGO ÇALIŞMALARI YAPILDI!

Kültürler arası etkileşim ve anlayışın artırılmasına yönelik önemli adımlardan biri olan Kültür Köprüsü E-Twinning projesi, Gülten Daş Öztürkeri ve Evrim Özlem Işıkoğlu'nun liderliğinde, Türk ve yabancı ortaklarla birlikte yürütülmektedir. Bu proje, öğrencilerin dijital becerilerini geliştirirken aynı zamanda farklı kültürleri tanımalarını ve bu kültürler arasında köprüler kurmalarını sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Proje kapsamında öğrenciler, web 2.0 araçları kullanarak yaratıcılıklarını ve tasarım becerilerini sergileyebilecekleri bir platforma sahip olmuşlardır.

Öğrencilerimiz tarafından tasarlanan logolar, projenin özünü ve amacını yansıtan görsel unsurlar olarak öne çıkmaktadır. Bu logolar, projenin kimliğini temsil etmekte ve katılımcıların projeye olan bağlılıklarını güçlendirmektedir. Her bir logo, öğrencilerin projeye bakış açılarını ve kültürler arası etkileşimi nasıl algıladıklarını gösteren benzersiz bir hikaye anlatmaktadır. En çok beğenilen logoların seçilmesi süreci, projeye olan ilgiyi artırmakta ve öğrenciler arasında sağlıklı bir rekabet ortamı oluşturmaktadır.

Bu seçilen logolar, projenin web sayfasında ve diğer dijital platformlarda kullanılarak, Kültür Köprüsü projesinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak önemli bir araç haline gelmiştir. Bu görseller, projenin çeşitliliği ve kültürler arası diyaloğa verilen önemi vurgulayarak, projenin uluslararası arenada tanınmasına katkıda bulunmaktadır. Kültür Köprüsü projesi, bu şekilde öğrencilerin hem teknolojik becerilerini geliştirmelerine hem de global vatandaşlar olarak sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmelerine olanak tanımaktadır.

08-05-2024

Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 10:11 - Görüntülenme: 13