ROBOTİK KODLAMA VE YAZILIM SINIFI

Şehit Sebahattin Koçak KAİHL olarak 2022 - 2023 eğitim - öğretim yılında ilk sınıfını açtığımız İngilizce Ağırlıklı Robotik Kodlama ve Yazılım sınıfımız, bu yıl da eğitimlerine kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Ekm

Okulumuzda uygulanacak ortak sınavlarda Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan konu soru dağılım tabloları kullanılacaktır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 7. sınıf öğrencileri 26 Ekim  Perşembe günü Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bahriye DOĞAN BARUT ve Türkçe Öğretmeni Fatma GÖKTAŞ ŞİMŞEK rehberliğinde Mili Mücadele’nin yönetildiği I. Meclis Binası; Kurtuluş Savaşı Müzesi ve  Modern Türkiye’nin oluşumunu sağlayan II. Meclis Binası; Cumhuriyet Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 8. sınıf öğrencileri 24 Ekim Salı günü Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bahriye DOĞAN BARUT ve Türkçe Öğretmeni Nilgün AKKURT rehberliğinde Mogan Gölü'nde tekne turuna katılıp,Atatürk Sahil Parkı'nda   piknik yapmışlardır. LGS 'ye hazırlanan öğrencilerimiz için Cumhuriyet değerlerinin anlatıldığı,motivasyonlarını artıran ,birlik ve beraberliği güçlendiren bir etkinlik olmuştur.

Ekm

Okulumuzun Stratejik Plan Ekibi ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Okulumuz için verimli bir toplantı oldu. Katılım sağlayan tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılı 1. Dönem 1. Ortak sınav tarihleri aşağıdaki bağlantıda yayınlanmıştır.

Ekm

Şehit Sebahattin Koçak KAİHL olarak eğitimin 3. ayağı olan siz değerli velilerimizi gerekli olan görüşmeleri yapmak üzere okulumuza davet ediyor, toplantımıza eksiksiz katılımınızı bekliyoruz.

Değerli Öğretmenlerim,

Heykeltıraş mermere ne ise öğretmen de çocuğa odur. Bu sözden hareketle ben de diyorum ki;sizler, öğrencilerimizin önce yüreğine, sonra aklına dokunan, okulu ve okumayı sevdiren bir rehbersiniz.Özverili çalışmalarınızla onları bilgi, beceri, tutum ve değerlerle donatacağınıza inancım tamdır. Bu zor fakat kutsal görevinizde hepinize başarılar diliyorum.Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Programı icra edildi.

Bu yıl "Peygamberimiz" temasıyla düzenlenen Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Okulumuzun öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı " Mevlid-i Nebi" Programını icra ettik.

Okulumuzda düzenlediğimiz -i Nebi programına idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldılar. Program kapsamında şiirler, ilahiler okundu ve salavatlar getirildi. Programın sonunda, görev alan öğretmen ve öğrencilerimiz toplu fotoğraf çektirdiler.

ÖĞRENCİ - ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ (ÖDS)

Öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı arttırmayı ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini amaçlayan Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) 'yi öğrencilerimizle kullanıyoruz.

Ağu

Değerli arkadaşlarım,  çalışma arkadaşımız Müdür Yardımcımız Sn Fatih YILMAZ okulumuzdaki görevinden ayrılmıştır. Hocamıza okulumuza 4 yıl boyunca yapmış olduğu bütün katkılar için verdigi emekler için çok teşekkür ediyorum.

Hocamiza,bundan sonraki süreçlerde de Eğitim Öğretim hayatında da Rabbim yar ve yardımcısı olsun.

Allah razı olsun okulumuz için yaptığı tüm çalışmalar icin.

Selametle

Ersin DOĞRUYOL