YENİ MÜDÜR YARDIMCIMIZ SERKAN ARSLAN OKULUMUZDAKİ GÖREVİNE BAŞLADI. HAYIRLI OLSUN

Serkan ARSLAN

1979 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2001 yılında Gazi Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları bölümünden mezun olarak Türkolog unvanını aldı. Aynı bölümde tezli Yüksek Lisansını tamamladı. 2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak göreve başladı. Ardahan ve Ankara illerinde farklı okullarda öğretmen ve okul yöneticisi olarak görev yaptı. 2017-2023 yılları arasında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesinde Ar-Ge çalışmalarında bulundu. 10.07.2023 tarihinde  okulumuzda göreve başlamış olup halen devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Hayırlı olsun Rabbim muvaffak eylesin.

Yayın: 13.07.2023 - Güncelleme: 13.07.2023 13:47 - Görüntülenme: 165