OKULUMUZA HOŞ GELDİNİZ.

Kıymetli Velilerimiz Değerli Öğrencilerimiz. Okulumuzun Tavan puanı da taban puanı da yükseldi.

LGS Tavan Puanımız %1 lik dilimle 466 Punla  Golbaşındaki Sınavla Öğrenci alan  Okullar arasında en yüksek dilimden öğrenci alarak 1.okul oldu elhamdülillah. Ankara Genelindeki Tavan puanla öğrrnci alan okullarda 2.sıraya yerleştik ne kadar şükretsek azdır.
Gölbaşında okulumuza yerleşen  öğrencilerimiz %1'lik , 466 puan ile %49'luk , 270  puan arasında yerleştiler.
Gölbaşında LGS puaninda Gölbaşı Anadolu Lisesinden sonra 2.sırada yerini aldı Ankara genelinde de dilimimiz yükseldi hamdolsun.

40 kişilik Puansız yerel  kısmımızda doldu ve diploma puanı sırasına göre yüksek kapattık    Emeği geçen herkese teşekkürler  Allah razı olsun sizlerden

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda Hazırlık Sınıfına ve 9. Sınıfa başlayacak öğrencilerimize doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve doğru davranış kazandırarak; ilahiyat, fen, sosyal, dil, spor, sanat ve kültür derslerimizle hedeflerinize ulaşmanız için kapılarımızı aralıyoruz. Okulumuza hoş geldiniz.

Okulumuzun tercih edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kayıt ile ilgili olarak velilerimizin yapması gereken herhangi bir işlem yoktur. Öğrencilerimizin kayıtları e-okul sisteminde otomatik yapılmaktadır

Öğrencilerimizi daha iyi tanımak için de okulumuza formumuzu doldurmak için bekliyoruz sizleri

Yayın: 25.07.2022 - Güncelleme: 26.07.2022 00:07 - Görüntülenme: 237