T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / GÖLBAŞI - Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SN ERSİN DOĞRUYOL 'UN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ MESAJI

Değerli Öğretmenlerimiz, ögrencilerimiz ve velilerimiz sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Hepimize hayırlı olsun inşallah. Bu yıl aramıza katılan 5.Sınif Proje Sınıflarımıza, 9.Sınif,Anasıfına ve ara Sınıflarımıza yeni başlayan yavrularımıza hoşgeldiniz diyor;okulumuzun tüm öğrencilerini sevgiyle muhabbetle selamlıyoruz.  

 

Şu bir gerçek ki bugünlerde yeni Okula Başlayan yavrularımızın Yürekleri daha heyecanla çarpıyor   Her bir  öğrencimiz için pazartesi, diğer günlerden daha güzel, daha cıvıltılı ve daha heyecan verici bir gün olacak. Onları okula hazırlayıp gönderen aileleri için de, diğer günlerden daha anlamlı, daha gurur verici bir pazartesi. Özellikle bu yıl yeni bir kademeye başlayan öğrencilerimizin ve ailelerinin yürekleri, herhalde diğer okul açılış günlerinden de daha heyecanla çarpıyordur.

 

  Yılın En Ümit Verici, En Heyecan Verici Günü   Çocukların, doğdukları dünyadan bambaşka bir dünyada hayata atılmaları yeni bir şey değil.Okula Başlayanlar, Ömrü hayatında Hayal Bile Edemeyeceğimiz Mesleklerde Çalışacaklar belkide   Hayat hergün çok hızlı değişiyor.  Bizim Alıştığımız Dünya Artık Yok Alıştığımız dünya yok diyerek buna üzülebiliriz, bundan telaşlanabiliriz fakat alıştığımız dünyayı sempatiyle hatırlayabiliriz.    Okul, bu değişen bir dünyada, adeta bir kutup yıldızı gibi, sabit bir şeylerin de mevcut olduğu duygusunu  veya yanılsamasını veren, hepimizin kendisini emniyette hissetmesine yardımcı olan bir kurumdur.   Değişen şartlara sadece okulu değiştirerek uyum sağlamamız mümkün değil.    Sevgili yavrularımız sizi Seviyoruz Ve Size Güveniyoruz  

 

Kıymetli Veliler, bu süreçte sizlere her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Çocuklarımızı geçmişte kalmış alışkanlıklara, sizin bizim alıştığımız dünyaya göre değil, onların yaşayacağı çağlara göre yetiştirmeye çalışırken, sizin de kendi alışkanlıklarınızla onların önüne engel çıkarmamanız gerekiyor.    Okulu Hayatın Her Alanına Yayılacak Şekilde Genişletmemiz Gerekiyor   Bugün kazandıkları hangi becerinin, yarın hayatlarının merkezinde yer alacağını da bilemeyiz. Onları kendi alışkanlıklarınıza göre değil, onların ilgilerine göre yönlendirmeye çalışarak bize yardımcı olabilirsiniz.   Şu bir gerçek ki, bugün işimiz dünkünden çok daha zor. Ama bu zor görevin altından da alnınızın akıyla kalkacağınızdan şüphem yok.  

 

Yeni ders yılı, bütün öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve Millî Eğitim camiasının bütün paydaşaları için hayırlı olsun. Ersin DOĞRUYOL  Okul Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.09.2022 - Güncelleme: 14.09.2022 20:33 - Görüntülenme: 352
  Beğen | 44  kişi beğendi