DAHA GÜZEL BİR OKUL İÇİN EL ELE

Kıymetli Velilerimiz;     Okul aile birliği olarak çocuklarımızın her türlü ihtiyacının karşılanması için okulumuzun kalitesini ve başarısını yükseltmek için okulumuza gece gündüz hizmet etmeye gayret ediyoruz. Okulumuz Gölbaşı'nda sizlerin de destekleriyle  güzel bir ivme yakalamıştır.     Okulumuzun amaç ve hedeflerini gerçekleştirmek için de her velimiz okul aile birliğimizin doğal üyesidir. Her türlü okul ihtiyacımızı karşılamak, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için destekler ve burs imkanı sunmak, her türlü proje, yarışma faaliyetlerine vb. en iyi şekilde destek olmak ve yavrularımızın başarılarını da  ödüllendirmek hepimiz için büyük bir sorumluluktur.      Ancak Okul aile birliğimizin gelirleri maalesef bu anlamda yukardaki çalışmalarımızı  karşılamaktan uzak kalabilmektedir. Özellikle okulumuzun fiziki imkanlarını, okul bahçesi ve donatım hijyen gibi  sosyal kültürel sportif yarışmalar vs. eksiklerini en iyi şekilde zamanında  gidermek yavrularımız için imkanlarımızı daha üst seviyelere çıkarmak daha  verimli bir eğitim ortamı oluşturmak için sizlerin  maddi manevi desteğine her zaman ihtiyacımız vardır.     Bu bağlamda beklentimiz her velimizin yıllık toplam 650 TL  (1.Dönem için 325 + 2.Dönem 325 TL)  katkı payı sunması halinde bahsedilen bu çalışmalar gereği gibi zamanında bi nebze daha iyi imkanlarda yapılabilecektir.     Çocuklarımız  için eğitim yuvamıza bu katkının yapılacağına inancımız tamdır inşaallah. Yaptığınız ve yapacağınız katkılar için şimdiden hepinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunarız.     Bağışlarınızı lütfen öğrenci bilgilerinin notu ile OKUL AİLE BİRLİĞİ  İBAN numarasına gönderiniz.     Hesap No: 64684217 - 5002   Şube :743 / Gölbaşı Şubesi Ankara    İBAN: TR370001000743646842175002   Ad Soyad/Ünvan : Şehit Sebahattin Koçak Anadolu İmam Hatip Müdürlüğü Okul Aile Birliği    Saygılarımızla.
Yayın: 18.12.2023 - Güncelleme: 18.12.2023 00:34 - Görüntülenme: 58