ÇEDES PROJESİ EKİM AYI ÇALIŞMALARIMIZ

“Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesiyle;  öğrencilerin millî, manevî, ahlaki, insanî, kültürel değerleri benimseyen,  koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmaları, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık yararına kullanan, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı aklı selim, kalbi selim ve zevki selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesinde katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Okulumuzda büyük bir başarıyla uygulanan ÇEDES projesinde ekim ayında EDEP-SAYGI-NEZAKET değerlerine yönelik etkinlikler gerçekleştirildi. Proje kapsamında bu ay;

- Okul panoları hazırlandı,.

- Okul yarışmalarında nezaket ifadeleri kullanıldı.

- Hacı Bayram Veli Camii ve Başkent Millet Bahçesi gezisi düzenlendi.

- DİB Aile Danışmanlığı ve Rehberlik Bürosu tanıtım çalışmaları yapıldı.

- Derslerimizde ayın değerlerine ilişkin bilgilendirme ve etkinlikler yapıldı.

Projede görevli öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel çalışmaları için teşekkür ederiz.

05-11-202305-11-2023

Yayın: 05.11.2023 - Güncelleme: 05.11.2023 13:33 - Görüntülenme: 208