10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ

10 Kasım dolayısıyla okulumuzda anma töreni düzenledik. Töreni gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyet'in banisi Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete irtihalinin 85. yılında anıyoruz.

Aziz milletin tüm fertleriyle topyekûn bir mücadele verdiği Kurtuluş Savaşı'nı zafere ulaştıran milletten aldığı güçle büyük başarılara imza atmıştır.

Milletimiz, şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı, sonsuza kadar korumaya kararlıdır.

Geleceğe her zamankinden daha büyük bir ümitle, daha büyük bir kararlılıkla yürürken vefatının 81.yılında Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

18-11-2023

Yayın: 18.11.2023 - Güncelleme: 18.11.2023 15:36 - Görüntülenme: 141